Uskršnja čestitka predsednika opštine: HRISTOS VOSKRESE, SRETAN USKRS

13/04/2017

HRISTOS VOSKRESE, SRETAN USKRS
Opovo, 13. april 2017
Predsednik opštine dr Zoran Tasić uputio je danas čestitku svim vernicima i sveštenstvu Srpske pravoslavne i Rimokatoličke crkve, koji ove godine najveći hrišćanski praznik Vaskrs slave istog dana.
–  Povodom najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsenja Gospodnjeg, želeo bih da u ime Opštinske uprave Opovo, kao i u svoje lično ime, prenesem čestitke svim građanima naše opštine i iskrenu želju za dobrim zdravljem i srećom u životu, blagostanjem i mirom. Ove godine se veliki hrišćanski praznik poklapa pa ga slavimo svi zajedno u sreći i veselju. Želim da naglasim da je privilegija živeti u sredini u kojoj se prepliću sudbine i životi vernika pravoslavne i katoličke veroispovesti, prijatelja i komšija. Kroz brojne godine zajedničkog života naša sredina mnogima može biti primer razumevanja i tolerancije. U želji da još dugo vremena delimo zajedničke vrednosti i iskreno prijateljstvo HRISTOS VOSKRESE – SRETAN USKRS.

Predsednik opštine Opovo
Dr Zoran Tasić

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije