Uređenje opovačkog parka: NASTAVLJA SE IZGRADNJA NOVIH STAZA I TROTOARA

13/04/2017

NASTAVLJA SE IZGRADNJA NOVIH STAZA I TROTOARA
Opovo, 13. april 2017;
Trotoar od behaton ploča između košarkaškog igrališta i crkve u opovačkom parku je završen, a nastavljeni su radovi na novoj deonici. U pitanju je dijagonalna zemljana staza između zgrade Centra za socijalni rad i crkve, gde ovih dana radnici JP „Mladost“ Opovo sprovode pripremne zemljane radove, nakon čega će podizvođač firma „Gras“ postavljati behaton ploče.

Predsednik opštine dr Zoran Tasić, rukovodilac Odeljenja za privredu i finansije Opštinske uprave Opovo Slavko Mančev i direktor JP „Mladost“ Opovo Dragan Živković obišli su teren sa ciljem konačne projekcije staza, trotoara i platoa koji će se raditi ove godine u opovačkom parku. Po onome što se nazire iz ove projekcije, nesumnjivo je da će opovački park uskoro zablistati punim sjajem.

.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije