Uređenje zemljanih ulica: GREBANI ASFALT ZA VINOGRADARSKU ULICU U SAKULAMA

12/04/2017

GREBANI ASFALT ZA VINOGRADARSKU ULICU U SAKULAMA
Sakule / Baranda, 12. april 2017;
Projekat uređenja zemljanih ulica u Barandi i Sakulama još uvek je u toku i nalazi se na polovini radova. Urađena je planirana trasa ulice Borisa Kidriča u Barandi, zatim Banatska ulica u Sakulama, a danas se završava Vinogradarska ulica, takođe u Sakulama, gde je radove obišao predsednik opštine dr Zoran Tasić sa svojim saradnicima.

Pripremni radovi su odrađeni u Omladinskoj (Sakule) i Ive Lole Ribara i Bezimenoj u Barandi, gde se narednih dana očekuju finišerski radovi.

Da podsetimo, aktuelni radovi podrazumevaju riperovanje za one ulice koje se već nalaze pod određenim kamenom, zatim ojačanje tucanikom pa grebanim asfaltom, dok će se na potpuno zemljanim ulicama raditi prvo iskop, zatim u sloju od 15cm postavljati kamen tucanik granulacije 0 – 31mm i na kraju u sloju od 10 do 15cm grebani asfalt.

.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije