Atletika – Prvenstvo Vojvodine u krosu: ZLATNE MEDALJE ZA BORISA MOJSU I NEMANJU STOJANOVIĆA

03/04/2017

u SPORT

ZLATNE MEDALJE ZA BORISA MOJSU I NEMANJU STOJANOVIĆA
Opovo, 03. april 2017;
U zrenjaninskom Karađorđevom parku održano je 1. aprila Prvenstvo Vojvodine u krosu u svim kategorijama. Opovački atletičari su osvojili četiri medalje – dve zlatne I po jednu srebrnu i bronzanu.
U kategoriji mlađih pionira veliko iznanedjenje priredio je Luka Stojanović u trci na 1500m koji je trku trčao hrabro od samog početka i osvojio bronzanu medalju. U trci starijih pionirki na 1500m nastupila je Tamara Radin, koja je u veoma uzbudljivoj trci zauzela drugo mesto. Tamara je glavnu borbu vodila sa atletičarkom iz novosadske Vojvodine u kojoj je finiš odlučio.

U trci starijih pionira na 2.000m Boris Mojsa je osvojio zlatnu medalju. Boris je od samog starta nametnu svoj ritam i pobedio. I kao šlag na torti u trci seniora na 5.000m nastupio je naš reprezentativac Nemanja Stojanović, koji je bez većih problema pobedio. Nemanji je ovo bila prva trka ove sezone i može se reći vrlo uspešna. Od samog početka Nemanja je nametnuo svoj ritam i rutinski završio trku na prvom mestu. U ekipnoj konkurenciji naši atletičari u muškoj konkurenciji su osvojili prvo mesto.

Ostali atletičari ostvarili su sledeće plasmane: Uroš Urošević Uroš (4), Ivan Dobričanin (4), Milan Stojanov (5), Boris Bratić  (5), Mladen Banovac (6), Dejan Kusaček (6), Đorđe Budimirov (6), Veljko Hajduk (6), Nikola Pantović (7), Nevena Stojanović (7), Marko Hajduk (7), Mihajlo Vanović (13).

Pre prvenstva u krosu održan je i “Proleterov kros” za atletske škole. Spartakovi atletičari osvojili su jednu medalju i to Una Rackov u trci devojčica 2010 godišta na 150m. Osatli rezultati: Strahinja Simić (4), Sara Stojanović (8), Nevena Milovanov (8), Jovan Svirac (8), Mia Rackov (9).

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda SEFKERIN, 29. mart 2024 – Sefkerinac Ozren Jovičin nastupio je za fudbalsku reprezentaciju Beograda koja je odigrala utakmicu sa Slovenijom u okviru amaterskih reprezentacija. Utakmica je odigrana na terenu...

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

SEFKERIN, 25. mart 2024 – Dvorana "Arena" u gradu Mošonmađorovaru u Mađarskoj bila je domaćin Evropskog kupa u sanda fulkontakt borbama 23. i 24. marta, gde su takmičari osam država ukrstili rukavice u konkurenciji po starosnim i težinskim kategorijama. Odličan uspeh...

najnovije

najčitanije