Predsednički izbori rezultati: UBEDLJIVA POBEDA VUČIĆA U OPOVU

02/04/2017

UBEDLJIVA POBEDA VUČIĆA U OPOVU
Opovo, 02. april 2017;
Aleksandar Vučić je više nego ubedljivo pobedio na predsedničkim izborima u Opštini Opovo. Od 5.130 izašlih birača što je 60,42% od ukupno upisanog broja birača, Vučić je dobio 67,37% glasova. Vučić je najbolji procenat ostvario u Barandi 72,6%, zatim u Sefkerinu 71,66 i Sakulama 71,49, dok je samo u Opovu bio ispod 70 odsto gde je osvojio takođe impozantnih 61,71%.

Za drugo mesto vodila se tesna borba između Saše Jankovića i Luke Maksimovića Belog. Ljubiša Preletačević je imao bolji rezultat u Barandi, Sakulama i Sefkerinu ali su presudili glasovi u Opovu pa je Janković za 26 glasova završio na drugom mestu. Četvrti je Vojislav šešelj sa 4,41%, dok su svi ostali kandidati ostvarili rezultate ispod tri odsto.

Na konferenciji za novinare koja je organizovana u sedištu Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Opovo, predsednik dr Zoran Tasić se zahvalio građanima na poverenju koje su dali, sada već izvesno, novom predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću, kao i svim saradnicima, aktivistima i volonterima koji su tokom predizborne kampanje i na samim izborima svojim radom doprineli da se ostvari ovako ubedljiv rezultat.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije