Novi parking u centru Opova: ŠESNAEST PARKING MESTA SA PODLOGOM OD BEHATON PLOČA

30/03/2017

ŠESNAEST PARKING MESTA SA PODLOGOM OD BEHATON PLOČA
Opovo, 30. mart 2017;
Sa podlogom od behaton ploča na površini od oko 220m² u centru Opova od pre neki dan nalazi se novi parking prostor sa 15 parking mesta i jednim širim parking prostorom za vozače sa invaliditetom.
Izvođač radova ovog građevinskog projekta je Javno preduzeće „Mladost“ sa podizvođačem koji je postavljao behaton ploče.

Radovi koji su započeli pre dve nedelje podrazumevali su čišćenje i pripremu podloge, zacevljenje i zatrpavanje kišnog kanala duž budućeg parkinga, zatim postavljanje behaton ploča i ivičnjaka, obeležavanje parking mesta i na kraju postavljanje volijera za bicikle i izgradnju pristupnih staza između trotoara i parkinga.

Osim svoje funkcionalnosti i realne potrebe za dodatnim parking mestima u samom centru Opova, novi parking od behaton ploča se i estetski dobro uklopio sa okolinom i parkom.

Što se tiče saobraćajne signalizacije i saobraćajne frekvencije u centralnom delu Opova, planira se preusmeravanje teretnog i tranzitnog saobraćaja na zaobilaznicu kroz Ribarsku ulicu, dok će se u centru odvijati samo osnovni saobraćaj za lokalne potrebe.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije