Baranda film studio: SNIMANJE SENKI NAD BALKANOM NASTAVLJENO U BARANDI

28/03/2017

SNIMANJE SENKI NAD BALKANOM NASTAVLJENO U BARANDI
Baranda, 28. mart 2017;
Nakon pauze i snimanja u Beogradu i Kulpinu, danas je Baranda film studio ponovo oživeo. Dobro poznata gužva u centru Barande ispred studija i radna atmosfera unutar studija. Snimalo se tokom celog dana, uz mnoštvo statista i žurbe da se što više snimi dok „ne padne blenda“.

Adrenalin na visokom nivou, rade se probe, ponavljaju kadrovi, a ponekad i menjaju scene. Na setu su svi zaposleni – šminkeri, stilisti, tonci, rasvetljivači, klaperi, kamermani i naravno dobro poznati bardovi srpske glumačke scene Dragan Bjelogrlić, Branimir Brstina, Nikola Đuričko, Gordan Kičić i Andrija Kuzmanović.

Serija „Senke nad Balkanom“ za koju mnogi kažu da je nešto između Tvin Piksa i Piki Blajndersa, izazvala je već tokom snimanja ogromnu pozornost kako stručne kritike i novinara, tako i publike. Originalan i pre svega zanimljiv scenario koji odlikuju mistika, triler i akcija zasnovan na istorijskim događajima, po svemu sudeći biće naredni veliki pogodak producentske kuće Kobra Film i režisera Dragana Bjelogrlića. Trejleri koji su dostupni na internetu obaraju rekorde u pregledima, pa zato ne čudi podatak da je serija unapred otkupljena u celom regionu.

Današnji set je u društvu direktora Kobra filma Gorana Bjelogrlića posetio predsednik opštine dr Zoran Tasić, koji je iskoristio priliku i susreo se i razgovarao sa direktorom pozorišta Atelje 2012 Branimirom Brstinom. Tasić i Brstina su razgovarali o mogućnostima izvođenja pozorišnih predstava u Opovu, a kako saznajemo Brstina će sa svojim saradnicima u toku narednih dana posetiti Opovo kako bi pogledali postojeću pozorišnu salu i dogovorili se o budućoj saradnji.

.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Čitalački klub ONB Opovo: Veče poezije i „Godine vrana“

Čitalački klub ONB Opovo: Veče poezije i „Godine vrana“

Veče poezije i „Godine vrana“ OPOVO, 23. april 2024 - Na sastanku čitalačkog kluba, sinoć je bila posebno lepa atmofera. Učesnice su recitovale poeziju i uživale slušajući. Čulo se mnogo lepih pesama, podsetilo na neke koje smo voleli i veče je pokrenulo nežna...

najnovije

najčitanije