Radovi na SRC Opovo: SVLAČIONICE I TOALETI U ZAVRŠNOJ FAZI

26/03/2017

SVLAČIONICE I TOALETI U ZAVRŠNOJ FAZI
Opovo, 25. mart 2017;
Do kraja naredne nedelje planira se završetak izgradnje objekta svlačionica i toaleta na Sportsko rekreativnom centru u Opovu.

Sam objekat je podignut i pokriven, ovih dana je postavljena PVC stolarija, izvršeno je gletovanje i krečenje „prve ruke“, betoniranje i izlivanje dve česme ispred ulaza, a u toku su elektro instalaterski radovi i postavljanje keramičkih ploča u enterijeru.

– Sad je već izvesno da će se radovi vrlo brzo okončati pa se tako nadamo da će objekat do kraja naredne nedelje biti u funkciji za korisnike Sportsko – rekerativnog centra u Opovu. Još jednom bih se zahvalio firmi Agros d.o.o. Opovo koja je finansijski podržala izgradnju objekta i Javnom preduzeću „Mladost“ Opovo koja je sprovela radove na vodovodnom i kanalizacionom povezivanju, izjavio je ispred investitora projekta predsednik opštine dr Zoran Tasić.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije