Mesna zajednica Sefkerin: OJAČAVANJE BETONSKIH ELEKTRO STUBOVA

25/03/2017

OJAČAVANJE BETONSKIH ELEKTRO STUBOVA
Sefkerin, 25. mart 2017;
Zbog dotrajalosti i nefunkcionalnosti drvenih bandera u ulici Milana Ujevića u Sefkerinu, koje su realno predstavljale opasnost za bezbednost ljudi i imovine, pored postojećih starih, postavljeno je devet novih betonskih elektro stubova. Do kraja nedelje očekuje se uklanjanje drvenih bandera i privezivanja elektro mreže na betonske stubove gde to do sada nije učinjeno.

Kako je za prvu i poslednju betonsku banderu u nizu potrebno dodatno ojačavanje, danas je u organizaciji Mesne zajednice Sefkerin i koordinaciji pokrajinskog poslanika Predraga Ginculja organizovana radna akcija betoniranja postolja kojima će se ovi betonski stubovi ojačati, tako da će sa završetkom radova mesne zajednice i elektrodistribucije ovaj deo ulice Milana Ujevića dobiti kvalitetnu javnu rasvetu.

.

 

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije