Fudbalski vikend: U NEDELJU STARTUJU RADNIČKI I OMLADINAC

24/03/2017

u SPORT

U NEDELJU STARTUJU RADNIČKI I OMLADINAC
Opovo, 24. mart 2017;
Utakmicama 10. prvenstvenog kola koje će se odigrati u nedelju zvanično startuje prolećni deo Druge južnobanatske lige Zapad – grupa Sever u kojoj se takmiče tri naša opštinska kluba – Radnički (Baranda), Omladinac (Opovo) i Tempo (Sefkerin).
Kako je Tempo u prvom kolu slobodan, prolećnu premijeru imaće Baranđani i Opovčani i to na domaćem terenu.
Omladinac dočekuje poslednjeplasiranu Pobedu iz Samoša i ima lepu priliku da sezonu otvori pobedom i uknjiži nova tri boda. Opovčani su u prvom delu sezone osvojili skromnih sedam bodova i u nastavku prvenstva prioritet im je uigravanje mladog i neiskusnog tima ali i popravljanje opšteg utiska u ovoj sezoni.
Za razliku od Opovčana Vrane imaju mnogo teži zadatak. Radničkom gostuje ekipa Glogonja koja je u pripremnom periodu pokazala da je u dobroj formi i da će za sve favorite predstavljati „tvrd orah“. Radnički samo jednim bodom zaostaje za Spartakom i ima imperativ pobede, što može biti dodatni pritisak na tim. S druge strane, i Baranđani su u pripremnom periodu pokazali da su preko zime dobro radili i da su im strelci vrlo raspoloženi.

Nakon prošlonedeljne pobede Sakuljane očekuje teško gostovanje u Bačkoj Topoli gde će odigrati meč sa ekipom TSC, koja na tabeli ima bod zaostatka za sakulskim Borcem.

Srpska liga Vojvodina / 18. kolo

Bačka Topola (25.03.2017) 15:00h; TSC – Borac (Sakule)

Druga južnobanatska liga Zapad – grupa Sever / 10. kolo

Baranda (26.03.2017) 16:00h; Radnički – Glogonj

Opovo (26.03.2017) 16:00; Omladinac – Pobeda (Samoš)

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

BARANDA, 3. maj 2024 – Tradicionalno, Baranđani igraju šore na Veliki petak uoči Uskrsa. Nekada je to bio derbi između dva baranđanska kraja – Kukute i Šenđuraca, a sada je to prijateljska utakmica nasumično podeljenih ekipa. Tako je bilo i ove godine, tradicija je...

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Okružno školsko prvenstvo u atletici OPOVO, 28. april 2024 – U Vršcu je 23. aprila održano Okružno školsko prvenstvo u atletici. Vremenski uslovi nisu išli u prilog učenicima, duvao je jak vetar, a kasnije je počela i kiša da pada. Učešće je uzelo 35 škola iz...

najnovije

najčitanije