Nacionalna služba za zapošljavanje: SAJAM ZAPOŠLJAVANJA U PANČEVU

24/03/2017

SAJAM ZAPOŠLJAVANJA U PANČEVU

 

Pančevo, 24.03.2017.

Filijala Pančevo Nacionalne službe za zapošljavanje, u saradnji sa lokalnom samoupravom, organizuje pančevački Sajam zapošljavanja u sredu 29.03.2017. godine, na korzou Ulice Vojvode Živojina Mišića u trajanju od 11 do 14 časova. U slučaju loših vremenskih prilika sajam će se održati u holu gradske uprave Pančevo, Trg Kralja Petra I br.2-4.

Učešće na ovogodišnjem sajmu uzeće 30 poslodavaca koji će ponuditi 156 slobodnih radnih mesta iz oblasti ličnih usluga, obrade metala, obrazovanja, socijalne zaštite, informacionih tehnologija, turizma, trgovine i ugostiteljstva. Poslodavci će na ovaj način biti u mogućnosti da  jednostavno i brzo pronađu potrebne radnike, a na raspolaganju im je  i besplatna profesionalna selekcija prilikom izbora kandidata i mogućnost korišćenja finansijskih olakšica pri zapošljavanju.

Nacionalna služba za zapošljavanje poziva nezaposlena lica da posete ovogodišnji sajam i da sa sobom ponesu svoju biografiju (CV), dok će na štandu NSZ moći da dobiju odgovore na pitanja o uslugama i programima koji su aktuelni.

Sve dodatne informacije zainteresovana lica i poslodavci mogu dobiti u prostorijama pančevačke filijale.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

BARANDA, 3. maj 2024 – Tradicionalno, Baranđani igraju šore na Veliki petak uoči Uskrsa. Nekada je to bio derbi između dva baranđanska kraja – Kukute i Šenđuraca, a sada je to prijateljska utakmica nasumično podeljenih ekipa. Tako je bilo i ove godine, tradicija je...

Raspored bogosluženja za uskršnje praznike u Opovu

Raspored bogosluženja za uskršnje praznike u Opovu

OPOVO, 2. Maj 2024 17h - Veliki Petak - večernja služba i iznošenje plaštanice (petak, 3. maj) 09h -  Velika subota - liturgija  (subota 4. maj) 00:00 - Vaskršnje jutrenje. 9h - Vaskršnja liturgija u (nedelja, 5. maj) 17h  Večernje 07h - Jutrenje (ponedeljak, 6. maj)...

najnovije

najčitanije