Saniranje divlje deponije u centru Sakula: ODVEZENO 300 KUBIKA OTPADA I SMEĆA!

11/03/2017

ODVEZENO 300 KUBIKA OTPADA I SMEĆA!
Sakule, 11. marta 2017;
Danas su u Sakulama sprovedeni radovi na saniranju velike divlje deponije koja se već duži period nalazi u samom centru mesta. U pozadini lokalne pijace, zgrade mesne zajednice, zdravstvene ambulante i stambenih objekata nalazi se veliki plac koji je bio potpuno prekriven smećem i šutom. Sa ove deponije danas je odvezeno 30 kamiona, odnosno, oko 300 kubika otpada i smeća.

Prisutni građani su pozdravili ovaj gest lokalne samouprave koja je organizovala i finansirala ovu akciju, ali i dali predlog da se ovaj sada očišćen prostor na neki način oplemeni kako se ponovo ne bi formirala divlja deponija.

Kako saznajemo jedna od ideja je da se na ovom mestu uradi montaža već ranije za Sakule  isplaniranog mini pič terena za decu, a zanimljivo je da se baš na ovom mestu pre dosta decenija nalazilo staro školsko igralište.

.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije