KK Agros Basket: POBEDA PIONIRKI I PORAZ MLAĐIH PIONIRKI

08/03/2017

u SPORT

POBEDA PIONIRKI I PORAZ MLAĐIH PIONIRKI
Opovo, 08. mart 2017;
Tokom prethodnog vikenda prvenstvene mečeve u okviru KSB lige odigrale su pionirke i mlađe pionirke Agros Basketa. I pored ne baš najboljeg izdanja, pionirke Agros Basketa zabeležile su nova dva boda u susretu sa ekipom beogradskog Fleša.
Očajno prvo poluvreme, potcenjivenje protivnika i loša odbrana rezultirali su u jednom trenutku vođstvom gošći sa 19 poena razlike. Ipak, Opovčanke su do kraja poluvremena uspele tu razliku da smanje na 13 poena.
U nastavku druga priča. Angažovanija odbrana, dobar skok i veća koncentracija u napadu dali su rezultat i preokret za pobedu od sedam poena razlike. Najefikasnija je bila Neda Kukić sa 23 postignuta poena.

– Iz ove utakmice vidimo da dosta toga „škripi“ u igri, posebno odbrani i skoku jer bez obzira što postižemo puno poena isto tako previše poena i primamo. Ako to u narednom periodu ne popravimo, teško možemo da se nadamo prolasku u drugi krug takmičenja, izjavio je nakon meča trener Agrosa Marko Habanek.

PIONIRKE (GRUPA 1) TABELA: 1. Partizan 1953 (10-0); 2. Crvena Zvezda (9-2); 3. Agros Basket (6-4); 4. Novi Beograd (5-5); 5. Girl Basket (4-6); 6. Flash (1-10); 7. Ras 2 (1-9).
Mlađe pionirke su izgubile na gostovanju od Art Basketa rezultatom 46:20. Lider prvenstva je bio prejak za naše košarkašice, koje su pružile solidan otpor ali se više nije moglo.
MLAĐE PIONIRKE TABELA: 1. Art Basket (9-1); 2. Radivoj Korać (7-2); 3. Girl Basket (6-4); 4. Ras (6-3); 5. Agros Basket (3-6); 6. Beko (2-7), 7. Umka 2009 (0-10).
Predstavnici kluba su se zahvalili firmama Agros doo Opovo i Tim United, kao i lokalnoj samoupravi na podršci koju im pružaju.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

BARANDA, 3. maj 2024 – Tradicionalno, Baranđani igraju šore na Veliki petak uoči Uskrsa. Nekada je to bio derbi između dva baranđanska kraja – Kukute i Šenđuraca, a sada je to prijateljska utakmica nasumično podeljenih ekipa. Tako je bilo i ove godine, tradicija je...

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Okružno školsko prvenstvo u atletici OPOVO, 28. april 2024 – U Vršcu je 23. aprila održano Okružno školsko prvenstvo u atletici. Vremenski uslovi nisu išli u prilog učenicima, duvao je jak vetar, a kasnije je počela i kiša da pada. Učešće je uzelo 35 škola iz...

najnovije

najčitanije