Pomoćni objekat u funkciji sporta i rekreacije: SVLAČIONICE I TOALETI NA SPORTSKO REKREATIVNOM CENTRU

25/02/2017

SVLAČIONICE I TOALETI NA SPORTSKO REKREATIVNOM CENTRU
Opovo, 25. februar 2017;
Kao rezultat dobre saradnje lokalne samouprave i firme Agros doo Opovo, na Sportsko rekreativnom centru u Opovu niče pomoćni objekat u funkciji sporta i rekreacije. U pitanju je prizemna zgrada u kojoj će se nalaziti dve svlačionice – muška i ženska, četiri toaleta (dva muška i dva ženska) i dve tuš kabine.

Investitor ovog projekta je Opština Opovo, koja je preko Javnog preduzeća „Mladost“ Opovo odradila pripremne, grube zemljane i infrastrukturne radove, dok je finansijer izgradnje objekta i uređenja enterijera Agros.

– Prilikom ranijeg planiranja i projektovanja Sportsko rekreativnog centra Opovo načinjen je propust jer nisu predviđene svlačionice i toaleti, što se pokazalo kao veliki nedostatak posebno prilikom organizovanja sportskih događaja i drugih manifestacija. S druge strane, firma Agros je još jednom pokazala svoju društvenu odgovornost, tako da na obostrano zadovoljstvo sportski kompleks u Opovu dobija novu dimenziju i sa turističkog i sa rekreativnog aspekta, izjavio je povodom realizacije ovog projekta predsednik opštine dr Zoran Tasić.

.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije