Dan zaljubljenih: „BARANĐUŠE“ PREDSTAVILE ŠTAND U OPOVU

14/02/2017

„BARANĐUŠE“ PREDSTAVILE ŠTAND U OPOVU
Baranda / Opovo, 14. februar 2017;
Povodom Dana zaljubljenih, akciju koju su danas sprovele članice Udruženja žena “Praktična žena – Baranđuše” ispred opovačkog mini marketa Maxi, u ime lokalne samouprave obišao je predsednik Skupštine opštine Dragan Ugrinov.

dav

Pozdravljajući originalnu ideju i čestitajući damama praznik, Ugrinov je istakao da je lokalna samouprava otvorena za komunikaciju i saradnju  i da će i ubuduće podržavati sve kvalitetne akcije i druga angažovanja ženskih udruženja.

Članice udruženja su se zahvalile na razumevanju i podršci  ističući da će biti slobodne da se obrate za pomoći kada im bude potrebna.

dav

Predsednik Skupštine Dragan Ugrinov je iskoristiuo priliku da u ime lokalne samouprave svim građanima naše opštine čestita državni praznik Dan državnosti.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

najnovije

najčitanije