Saobraćajna nezgoda u Opovu: PREVRNULA SE PRIKOLICA SA TOVNIM SVINJAMA

13/02/2017

PREVRNULA SE PRIKOLICA SA TOVNIM SVINJAMA
Opovo, 13. februar 2017;
Na uglu ulica Borisa Kidriča i Šumske u Opovu kod zelene pijace, danas se prevrnula teretna prikolica sa tovnim svinjama. Kako očevici tvrde, vozač kamiona, koji je prevozio bikove i tovne svinje u drugoj prikolici, prilikom manevrisanja u rikverc, želeći da izađe sa zelene pijace na glavnu opovačku ulicu, naterao je prikolicu na ivicu kišnog kanala, zbog čega je prikolica skliznula i i počela da se naginje.

Usled težine prikolice i tereta u njoj, pukla je ruda, zbog čega se prevrnula na stranu i naslonila na metalni elektro stub. Prilikom ispravljanja prikolice, u pomoć su stigla dva manitu vozila i jedan veliki radni traktor iz obližnjih firmi Agros Opovo i PKB Dunavac, nakon čega je prikolica uspešno ispravljena, a policija pustila saobraćaj u glavnoj opovačkoj ulici.

.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

BENU Apoteka: Radno vreme za predstojeće praznike

BENU Apoteka: Radno vreme za predstojeće praznike

Radno vreme za predstojeće praznike OPOVO, 29. april 2024 Apoteka BENU obaveštava svoje cenjene kupce o radnom vremenu koje će se primenjivati tokom predstojećih praznika. Sreda 1. maj: 8 – 15h Četvrtak 2. maj: 8 – 16h Petak 3. maj: 8 – 18h Subota 4. maj: 7 - 15h...

najnovije

najčitanije