Borilački klub DRAGON Sefkerin: AKCIJA „TRENIRAJ BESPLATNO“ U MARTU

19/03/2017

u SPORT

AKCIJA „TRENIRAJ BESPLATNO“ U MARTU
Sefkerin, 19. mart 2017;
[vsw id=”kgTRBYCalL4″ source=”youtube” width=”625″ height=”344″ autoplay=”no”]

„Treniraj besplatno borilački sport punog kontakta“ naziv je akcije koju sprovodi Borilački klub „Dragon“ iz Sefkerina u periodu od 1. do 31. marta.
Kako navode u klubu, zahvaljujući podršci lokalne samouprave i posebno angažovanjem predsednika opštine Zorana Tasića, realizovana je značajna nabavka osnovne opreme za borilačke sportove, čime su se stekli uslovi i za akcije ovakvog tipa.

Dragon je sportski kolektiv bogate tradicije, koji je tokom 37 godina postojanja iznedrio brojne pokrajinske, državne, balkanske i evropske prvake u više borilačkih disciplina kao što su kung fu, savate i kik boks.

Program treninga koje sprovode licencirani treneri i reprezentativci Srbije obuhvata obuku borilačkih tehnika punog kontakta, tehniku sparinga, školu rada na boks džakovima i fokuserima. Termini treninga su ponedeljkom, sredom i petkom od 19:00 do 21:00 časa i održavaju se u sali „Ring Sport“ u Sefkerinu.

Sefkerinski Zmajevi pozivaju sve zainteresovane pionire i omladince da im se pridruže i treniraju besplatno sa šampionima borilačkih sportova.
Detaljnije informacije o treninzima možete dobiti na broj telefona 064 912 67 66.

.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Atletika: Kup Srbije u bacačkim disciplinama

Atletika: Kup Srbije u bacačkim disciplinama

Kup Srbije u bacačkim disciplinama OPOVO, 18. april 2024 - Dok su se Spartakovi trkači u Crvenki, takmičili na Prvenstvi Vojvodine u krosu, Spartakovi bacači su 14. aprila u Sremskoj Mitrovici učestvovali na Kupu Srbije u bacačkim disciplinama u kategoriji starijih...

Košarka: Opovački košarkaši šesti na kraju prvenstva

Košarka: Opovački košarkaši šesti na kraju prvenstva

OPOVO, 16. april 2024 – Odigravanjem 22. kola tokom proteklog vikenda, završeno je prvenstvo Druge međuregionalne KSV lige – jug. Sa skorom od 10 pobeda i 10 poraza, košarkaši Opova 99 zauzeli su šestu poziciju. Nešto slabiji uspeh od prošle sezone kada su bili peti...

Fudbal: Radnički bez bodova na domaćem terenu

Fudbal: Radnički bez bodova na domaćem terenu

Radnički bez bodova na domaćem terenu BARANDA, 15. april 2024 – Radnički je nastavio niz loših rezultata i u poslednja tri meča i od mogućih devet bodova osvojio je samo jedan. Ovog puta Baranđani su na domaćem terenu izgubili od Sloge iz Banatskog Novog Sela...

najnovije

najčitanije