Kabinet predsednika opštine: OTVORENO PISMO DIREKTORU SP „LASTA“ BEOGRAD

11/01/2017

OTVORENO PISMO DIREKTORU SP „LASTA“ BEOGRAD
Opovo, 11. januar 2017;
Povodom neredovnih polazaka SP Lasta koji se dešavaju poslednjih dana na relaciji Beograd – Opovo, predsednik opštine dr Zoran Tasić obratio se direkciji i generalnom direktoru ove firme pismom otvorenim za javnost.
Poštovani gospodine Bojane Bojaniću.
Uz uvažavanje objektivnih problema koje vaša firma ima, u namanju ruku je neprofesionalno da prevoz putnika na relaciji Beograd – Opština Opovo tokom poslednja tri dana, najblaže rečeno bude ispod svakog nivoa.
Putnicima nije prijatno da satima čekaju autobus ni po lepom vremenu, a na temperaturi ispod nule to je već degutantno. Tri dana građani Opova, Barande, Sakula i Sefkerina, kasne ili ne odlaze na posao, a danas se to dešava i sa đacima koji nastavu pohađaju u beogradskim srednjim školama.
Tokom hladnih dana i snežnih padavina ove i prošle sedmice, zimska služba našeg komunalnog preduzeća preduzela je sve da saobraćajnice na teritoriji naše opštine budu u funkciji. Zahvaljujući tome svi autoprevoznici funkcionisali su po redu vožnje osim autobusa SP „Lasta“.
Očekujemo objašnjenje za ovu situaciju jer vremenski uslovi, priznaćete, nisu ipak bili ekstremni, a postavlja se i pitanje, šta će se dogoditi u slučaju novog talasa padavina ili ne daj bože nevremena i mećave.

 

S poštovanjem
predsednik Opštine Opovo
Dr Zoran Tasić

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije