Treći stepen pripravnosti zimske službe: UVEDENA STALNA NOĆNA DEŽURSTVA (VIDEO)

10/01/2017

UVEDENA STALNA NOĆNA DEŽURSTVA (VIDEO)
Opovo, 10. januar 2017;
[vsw id=”aN58frp9f5Q” source=”youtube” width=”625″ height=”344″ autoplay=”no”]

Kao koordinator opštinske zimske službe, predsednik opštine dr Zoran Tasić, večeras je zajedno sa šefom opštinske zimske službe Slavkom Mančevim obišao trase lokalnih puteva predviđenih za čišćenje. Vremenski uslovi uz snežne padavine i temperaturu deset stepeni ispod nule, podrazumevaju treći stepen pripravnosti zimske službe.
Radnicima na terenu naloženo je da pored čišćenja plugom pospu i čistu so kako bi spečili stvaranje ledene kore. Ekipe JP „Mladost“ Opovo od večeras imaju stalna noćna dežurstva, a njih su posetili predstavnici lokalne samouprave i tom prilikom im uručili hranu i sokove za okrepljenje.
Dužinu od 28 kilometara lokalnih puteva prvog prioriteta čistiće dva kamiona sa plugovima i posipačima, a po potrebi biće angažovani još jedan kamion sa raonikom i jedna kombinovana mašina. Predsednik opštine je nakon obilaska terena izjavio da je situacija pod kontrolom.
Štab zimske službe je u stalnom kontaktu sa nadzornim organom čija uputstva prati na osnovu vremenske prognoze. U narednim danima očekuje se još padavina ali i povećanje temperature,  rekao je za Glas Opova predsednik opštine i koordinator zimske službe dr Zoran Tasić.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije