Atletičari Spartaka u novim dresovima: ZAHVALNICA ZA LOKALNU SAMOUPRAVU

29/12/2016

ZAHVALNICA ZA LOKALNU SAMOUPRAVU
Opovo, 29. decembar 2016;
Trener i direktor Atletskog kluba „Spartak“ Opovo Nemanja Stojanović danas je posetio lokalnu samoupravu gde su ga dočekali predsednik opštine dr Zoran Tasić i zamenik predsednika opštine Miloš Markov.
Stojanović je predsedniku opštine uručio plaketu – zahvalnicu i predstavio novi dres opovačkih atletičara na kojem se nalazi naziv i grb naše opštine.

–  Razlog ove posete je da izrazim zahvalnost predsedniku opštine i celoj lokalnoj samoupravi na nesebičnoj podršci klubu koju nam godinama pružaju u vidu finansiranja priprema i nabavke opreme, a posebno bih istakao ovogodišnju podršku koja nije bila mala. Nadam se da će se ova saradnja nastaviti i u budućnosti, a mi ćemo to znati da vratimo rezultatima i afirmativnim prezentovanjem naše opštine, izjavio je direktor kluba Nemanja Stojanović.

S druge strane, ispred lokalne samouprave, zamenik predsednika opštine Miloš Markov je istakao da će lokalna samouprava nastaviti sa podrškom jednog od najtrofejnijih sportskih klubova sa teritorije naše opštine.

Svi sportski klubovi koji kvalitetno rade kao naši atletičari imaće podršku opštine, zato poručujemo i ostalim sportskim kolektivima da se ugledaju na ovaj klub koji pokazuje i dokazuje da za dobre rezultate nije uvek presudan novac već i želja i ljubav prema sportu, poručio je zamenik predsednika opštine. 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Opštinsko takmičenje u atletici OPOVO, 23. april 2024 - Na sportskom centru u Opovu, održano je 15. aprila Opštinsko prvenstvo u atletici, za učenike od 5 do 8 razreda. Učenici su se nadmetali u sledećim disciplinama: 60m, 100m, 300m, skok uvis, skok udalj i bacanje...

najnovije

najčitanije