Lokalna samouprava za decu: PETSTOTINA NOVOGODIŠNJIH PAKETIĆA ZA MALIŠANE

26/12/2016

PETSTOTINA NOVOGODIŠNJIH PAKETIĆA ZA MALIŠANE
Opovo, 26. decembar 2016;
[vsw id=”Omga__-pDSg” source=”youtube” width=”625″ height=”344″ autoplay=”no”]
Uoči proslave Nove godine, lokalna samouprava je podelila 500 novogodišnjih paketića za mališane sa teritorije Opštine Opovo. U saradnji lokalne samouprave sa Predškolskom ustanovom „Bambi“ i Centrom za socijalni rad Opovo, danas je u pozorišnoj sali Kulturnog centra Opovo organizovana priredba i podela novogodišnjih paketića.

Predstavu, koja je propraćena gromoglasnim aplauzima i navijanjem prisutnih mališana, pripremile su i odigrale vaspitačice Predškolske ustanove Bambi. Dinamičan pozorišni komad i zaista odlični kostimi  pretvorili su scenu kulturnog centra u pravo pozorište, a da nismo znali da se iza maski kriju naše vaspitačice, pomislili bi da se radi o pravim glumcima.

Nakon predstave, prisutnoj deci i roditeljima obratio se predsednik opštine dr Zoran Tasić, koji je svima čestitao božićne i novogodišnje praznike i istakao da su deca naše najveće blago i prioritet.

Razmišljali smo da li da napravimo koncert za doček nove godine ali kako je naš budžet ipak skroman odlučili smo se da obradujemo naše mališane i mislim da nismo pogrešili. Akcenat je stavljen prvenstveno na decu čiji roditelji nisu u stanju da svojoj deci obezbede paketiće ali poklona ima dovoljno za sve koji su danas došli, rekao je predsednik opštine dr Zoran Tasić.

Za 500 novogodišnjih paketića Opština Opovo je izdvojila 300.000 dinara. A za sve one koji su očekivali i želeli novogodišnji koncert, predsednik opštine je najavio dva velika koncerta na opovačkom trgu u maju i septembru naredne godine.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije