Donacija Ministarstva prosvete: UDŽBENICI I LEKTIRE ZA OPOVAČKU ŠKOLU

24/12/2016

UDŽBENICI I LEKTIRE ZA OPOVAČKU ŠKOLU
Opovo, 24. decembar 2016;
Kao škola koja se nalazi na teritoriji lokalne samouprave koja je u kategoriji nerazvijenih opština, Osnovna škola „Dositej Obradović“ Opovo dobila je vrednu donaciju u udžbenicima i lektiri od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

U pitanju je 990 novih udžbenika čija je vrednost 702.000 dinara, koji će biti raspodeljeni na sva četiri škole (izdvojena odeljenja). Ove udžbenike dobiće na korišćenje deca iz socijalno ugroženih porodica, kao i deca čiji roditelji ne mogu kupiti ceo komplet udžbenika.

Što se tiče obnove lektire i školskog bibliotečkog fonda, dobijene su knjige u vrednosti od 156.500 dinara.

Za nabavku lektire imali smo mogućnost izbora naslova i uslov je bio da to budu kvalitetne knjige sa tvrdim koricama kako bi mogli da ih koristimo što duže i naravno, biće raspoređene u sve četiri školske biblioteke, izjavila je povodom dobijanja ove donacije profesorka srpskog jezika i bibliotekarka Anita Milanov.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

BARANDA, 3. maj 2024 – Tradicionalno, Baranđani igraju šore na Veliki petak uoči Uskrsa. Nekada je to bio derbi između dva baranđanska kraja – Kukute i Šenđuraca, a sada je to prijateljska utakmica nasumično podeljenih ekipa. Tako je bilo i ove godine, tradicija je...

Raspored bogosluženja za uskršnje praznike u Opovu

Raspored bogosluženja za uskršnje praznike u Opovu

OPOVO, 2. Maj 2024 17h - Veliki Petak - večernja služba i iznošenje plaštanice (petak, 3. maj) 09h -  Velika subota - liturgija  (subota 4. maj) 00:00 - Vaskršnje jutrenje. 9h - Vaskršnja liturgija u (nedelja, 5. maj) 17h  Večernje 07h - Jutrenje (ponedeljak, 6. maj)...

najnovije

najčitanije