Smeštaj u odmaralište za četiri učenika: PREDSEDNIK OPŠTINE ISPRATIO MALIŠANE U VRŠAC

23/12/2016

PREDSEDNIK OPŠTINE ISPRATIO MALIŠANE U VRŠAC
Opovo, 23. decembar 2016;
Povodom odlaska četiri mališana osnovnog školskog uzrasta, koji su odabrani da preko projekta Crvenog krsta Vojvodine i Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo, socijalnu politiku i demografiju provedu pet dana u dečjem odmaralištu u Vršcu, predsednik opštine dr Zoran Tasić primio je učenike zajedno sa poverenicom Crvenog krsta Opovo Ivankom Petrov.

Predsednik opštine je razgovarao sa mališanima, poželeo im ugodne praznike i odmor, a ispred lokalne samouprave podelio prigodne pakete, poklone i po 1000 dinara kao „džeparac“ za odmor u Vršcu.

Odmor je organizovan u odmaralištu Crvenog krsta na Vršačkom bregu u periodu od 23. do 27. decembra. Smeštaj, ishranu, zdravstvenu zaštitu, vaspitače, edukativne i zabavne aktivnosti obezbeđuje Crveni krst Vojvodine, dok je prevoz dece do Vršca finansirala Opština Opovo.

.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

U petak 37. sednica Skupštine opštine Opovo

U petak 37. sednica Skupštine opštine Opovo

OPOVO, 8. maj 2024 – Predsednik Skupštine opštine Opovo Nenad Josić zakazao je 37 sednicu lokalnog parlamenta u petak, 10. maja. Na dnevnom redu je tačaka. Razmatranje predloga i donošenje Odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu opštine Opovo za 2024. godinu...

najnovije

najčitanije