Još jedna humanitarna akcija lokalne samouprave: ODEĆA I OBUĆA ZA ČETVORO MALIŠANA

20/12/2016

ODEĆA I OBUĆA ZA ČETVORO MALIŠANA
Opovo, 20. decembar 2016;
Nastavljajući praksu aktivne socijalne politike Opština Opovo je sprovela još jednu humanitarnu akciju pomoći socijalno ugrožene dece. Preko projekta „Otvorena vrata“ Selveta Sakipović iz Barande obratila se predsedniku opštine za pomoć kako bi obezbedila zimsku odeću za svoje četvoro dece mlađeg uzrasta. U pitanju je socijalno ugrožena porodica, gde je suprug zbog bolesti radno nesposoban.

Jednostavno, deca su nam u ovakvim situacijama uvek prioritet. U pitanju je četvoro mališana koji nemaju adekvatnu odeću i obuću u ovim hladnim zimskim mesecima, tako da je lokalna samouprava donirala zimske jakne i čizmice za svako dete, izjavio je prilikom današnje primopredaje odeće i obuće predsednik opštine dr Zoran Tasić.

Predsednik opštine je posebno istakao činjenicu da aktivnu socijalnu politiku koju sprovodi zajedno sa svojim timom prepoznaju i građani naše opštine pa je tako vlasnica trgovačke radnje Petar & Tina Slavica Karajović, dala svoj doprinos u ovoj akciji. Pored toga što je donirala zimske čarape za ove mališane, Slavica je za jakne i čizmice koje su kupljene u njenoj radnji dala značajan popust, na čemu se predsednik opštine posebno zahvaljuje.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije