Dva infrastrukturna projekta za školu: SREDSTVA OBEZBEĐENA OD STRANE LOKALNE SAMOUPRAVE I POKRAJINSKOG SEKRETARIJATA

14/12/2016

SREDSTVA OBEZBEĐENA OD STRANE LOKALNE SAMOUPRAVE I POKRAJINSKOG SEKRETARIJATA
Opovo, 14. decembar 2016;
Direktorka Osnovne škole „Dositej Obradović“ potpisala je dva ugovora sa Pokrajinskim sekretarijatom za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj, kojim se odobravaju sredstva za sufinansiranje dva projekta.
U pitanju je projekat štedljive unutrašnje rasvete za školu u Sefkerinu za koji su dodeljena sredstva u iznosu od 2.747.702 dinara i projekat koriščenja biomase za proizvodnju toplotne energije za školu u Barandi u iznosu od 2.897.709,80 dinara. Ostatak sredstava u iznosu od 3 miliona dinara obezbediće Opština Opovo.
– Sufinansiranjem ovih važnih projekata lokalna samouprava samo nastavlja ovogodišnju praksu ulaganja u opštinske škole i obrazovanje. Pored pomoći u oblasti socijalne politike kao što su užina i nabavka knjiga za socijalno ugrožene učenike, regresiranje prevoza, ulagali smo u više navrata u infrastrukturu objekata, dok ćemo ova dva dosta ozbiljnija infrastrukturna projekta realizovati u narednom periodu, izjavio je predsednik opštine dr Zoran Tasić.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Dan pobede: Polaganje venaca u Opovu i Barandi

Dan pobede: Polaganje venaca u Opovu i Barandi

Polaganje venaca u Opovu i Barandi https://youtu.be/2gbpX--_oV0 OPOVO, 9. maj 2024 – Povodom Dana pobede nad fašizmom u Opovu i Barandi su održane manifestacije polaganja venaca. Uz prisustvo predstavnika lokalne samouprave, javnih ustanova i građanstva, u Opovu su na...

U petak 37. sednica Skupštine opštine Opovo

U petak 37. sednica Skupštine opštine Opovo

OPOVO, 8. maj 2024 – Predsednik Skupštine opštine Opovo Nenad Josić zakazao je 37 sednicu lokalnog parlamenta u petak, 10. maja. Na dnevnom redu je tačaka. Razmatranje predloga i donošenje Odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu opštine Opovo za 2024. godinu...

najnovije

najčitanije