Deponovanje struganog asfalta: PRIPREME ZA PROLEĆNU GRAĐEVINSKU SEZONU

09/12/2016

PRIPREME ZA PROLEĆNU GRAĐEVINSKU SEZONU
Sakule, 09. decembar 2016;
U Sakulama je dopremljeno i deponovano 1300 m³ struganog asfalta. Potpisan je ugovor sa JP „Putevi Srbije“ gde je obaveza Opštine Opovo bila samo da plati pdv u iznosu od 260.000 dinara i troškove dopremanja u Sakule.

Sa ovom količinom struganog asfalta lokalna samouprava planira da na početku prolećne građevinske sezone u 2017. godini uredi dva kilometara zemljanih ulica, a radovi će započeti odmah nakon sprovođenja postupka javne nabavke za izvođača radova.

Ne smemo dozvoliti da više i jedna ulica u našoj opštini ima zemljani put i trudiću se da kao predsednik opštine ne dozvolim da ljudi idu po blatu, bez obzira da li se radi o periferijama naselja. Pored dva kilometara struganog asfalta za narednu godinu najavljujem i asfaltiranje još dva kilometra ulica. infrastrukturnih radova biće u svim opštinskim naseljima, radićemo na saniranju kolovoza, trotoara i parkovskih staza, uređenju platoa i parkinga, najavljuje za narednu građevinsku sezonu predsednik opštine Opovo dr Zoran Tasić i ističe da je akcenat opštinskog budžeta za 2017. godinu infrastrukturno opremanje, aktivna socijalna politika i nova radna mesta.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije