Sportska infrastruktura: TEREN ZA RUKOMET I MALI FUDBAL U SAKULAMA

05/12/2016

TEREN ZA RUKOMET I MALI FUDBAL U SAKULAMA

Sakule, 05. decembar 2016;

Tokom novembra u Sakulama su se izvodili radovi na izgradnji sportskog terena za mali fudbal i rukomet. Nakon pripreme i zemljanih radova izvršeno je postavljanje podloge na kojoj je urađena kolovozna (asfaltna) konstrukcija.
dsc_6127

Realizaciju projekta finansirala je lokalna samouprava, dok je izvođač radova firma Ras Inženjering niskogradnja doo Zemun. Vrednost radova iznosi 2.492.980 dinara bez pdv-a.

– U stalnom kontaktu i razgovoru sa građanima trudimo se da saznamo šta je to i koji su sadržaji potrebni u svakom naselju. Činjenica je da je Sakule do sada bilo jedino naseljeno mesto u našoj opštini koje nije imalo teren za rukomet i mali fudbal.  Izgradnjom novog terena mi ovaj nedostatak ispravljamo tako da će, pre svega mladi, imati još jedan sadržaj za svoje sportske aktivnosti, izjavio je predsednik opštine povodom realizacije ovog projekta.
dsc_6133

Prvih dana decembra, teren je obeležen linijama, a uskoro sledi nabavka i postavljanje konstrukcija i mreža za golove.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije