Radovi u Sakulama i Sefkerinu: VELIKA AKCIJA UREĐENJA LOKALNIH PUTEVA

29/11/2016

VELIKA AKCIJA UREĐENJA LOKALNIH PUTEVA
Sakule / Sefkerin, 29. novembar 2016;
[vsw id=”ETUhxcs1nwk” source=”youtube” width=”625″ height=”344″ autoplay=”no”]
Tokom meseca novembra lokalna samouprava je pokrenula opsežnu akciju uređenja putnog zemljišta i putnih pravaca lokalnih saobraćajnica.
U toku je realizacija sanacije loklanog puta Baranda – Sakule – idvorska raskrsnica gde su radnici koncerna Štrabak (AD Vojvodina put Pančevo) u proteklom periodu odradili skidanje bankina grejderom, nasipanje grebanim asfaltom u širini od jednog metra, dok se u ovom trenutku vrši krpljenje udarnih rupa na kolovozu, nakon čega sledi i uređenje putnog pravca na relaciji između Opova i Japanskog cveta.
45366

– Cilj nam je da do kraja godine lokalni put od Barande do Idvora dovedemo u funkcionalno stanje, a da tokom 2017. godine u saradnji sa Javnim preduzećem „Srbija putevi“ dobijemo sredstva i konačno uradimo jedno ozbiljno renoviranje ove saobraćajnice, kako nam ovaj put ne bi potpuno propao, rekao je predsednik opštine dr Zoran Tasić povodom obilaska radova.
45373

Za ovaj putni pravac u planu je da se sa stručnim službama projektnih biroa uradi kartiranje kompletnog puta, analizara šta nedostaje i postavi saobraćajna signalizacija.

U međuvremenu izvršeni su radovi na uređenju saobraćajnice Sefkerin – Zrenjaninski put do raskrsniceVrbovski. Na ovoj deonici takođe su očišćene i uređene bankine, čime je konačno ovom putnom pravcu povećana vidljivost, a pored toga urađena je horizontalna signalizacija i postavljeno 200 smerokaza i preko 60 saobraćajnih znakova, što je sve zajedno doprinelo bezbednosti u saobraćaju po propisanim standardima.
znaci-sefkerinski-put

Zbog činjenice da se ova saobraćajnica nalazi na teritoriji beogradske Opštine Palilula, naša opština je imala probleme oko njenog održavanja, a posebno korišćenja, tako da je lokalna samouprava podnela zahtev Opštini Palilula za legalizaciju ovog putnog pravca i očekuje odgovor.
45376

.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije