Sportsko rekreativni centar Opovo: NOVA RASVETA I MOBILIJAR

24/11/2016

Sportsko rekreativni centar Opovo:
NOVA RASVETA I MOBILIJAR

Opovo, 24. novembar 2016;
U koordinaciji JP „Mladost“ Opovo i lokalne samouprave na sportsko rekreativnom centru u Opovu postavljeni su novi kandelabri sa jačim osvetljenjem, kao i novi set mobilijara u vidu klupa i kanti za odlaganje smeća.img_1381
– Sa ovim radovima završili smo projekat elektrifikacije javne rasvete na sportsko rekreativnom centru i postavljanja mobilijera za 2016. godinu. Oko terena je postavljeno i montirano osam novih klupa, a još isto toliko biće postavljeno na drugim lokacijama u naselju. Što se tiče kanti za odlaganje smeća, montirano je još 24, na sportsko rekreativnom centru, parku i kod pošte, kao i na svim mestima gde su sugerisali građani, izjavio je predsednik opštine dr img_1380Zoran Tasić prilikom današnjeg obilaska terena.
Istovremeno sa radovima na javnoj rasveti oko sportskih terena, na sugestiju građana, montirana je rasveta na delu nasipa neposredno uz naselje.
Kako u lokalnoj samoupravi najavljuju, projekat uređenja parkova i trgova nastavlja se u sva četiri opštinska naselja i tokom 2017. godine.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije