Uređenje atarskih puteva: OVOGODIŠNJI PROJEKAT ZAVRŠAVA SE OVE NEDELJE

23/11/2016

OVOGODIŠNJI PROJEKAT ZAVRŠAVA SE OVE NEDELJE
Sakule, 23. novembar 2016;
Ovogodišnji projekat „Uređenja atarskih puteva na teritoriji opštine Opovo“ ulazi u finalnu fazu i sa završetkom radova u Sakulama, koji se očekuju za par dana, biće potpuno završen.
Radovi koje izvodi firma Eko Maber Inženjering iz Pančeva, pod nadzorom Banat Inženjeringa iz Zrenjanina, startovali su 18. avgusta i ukviru njih su rađeni iskopi, nasipanje peska, nasipanje kamenog agregata i uređenje bankina.
dsc_5795

– Ove godine radovi su trajali nešto duže, ali su u pitanju opravdani razlozi zbog perioda loših vremenskih uslova kao i sezone jesenjih ratarskih radova kada je frekvencija poljoprivrednih mašina na ovim trasama bila značajno povećana. Međutim, primarni razlog je bio da se ne žuri i da se trase odrade što kvalitetnije, kako nam se ne bi dešavalo kao prethodnih godina da ovi putevi budu kratkog veka, izjavio je prilikom obilaska terena predsednik opštine dr Zoran Tasić.
dsc_5798

Ukupno je uređeno 3,5 kilometara atarskih puteva, po kilometar u Sefkerinu i Opovu i 1,5 kilometara u Sakulama. Lokalna samouprava je obezbedila sredstva za projektom predviđenih 3 kilometra puta dok je 500 metara u Sakulama finansirala firma Agros doo Opovo.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije