Projektno – tehnička dokumentacija za radnu zonu: U MINISTARSTVU PRIVREDE POTPISAN UGOVOR O SUFINANSIRANJU PROJEKTA

22/11/2016

U MINISTARSTVU PRIVREDE POTPISAN UGOVOR O SUFINANSIRANJU PROJEKTA
Beograd, 22. novembar 2016;
Danas su u Ministarstvu privrede ugovor o sufinansiranju izrade projektno – tehničke dokumentacije za projekat „Izgradnje nove radne zone Baranda“ potpisali ministar Goran Knežević i predsednik opštine Opovo dr Zoran Tasić.

Projektno – tehnička dokumentacija podrazumeva izradu idejnog rešenja, projekta za građevinsku dozvolu i projekta za izvođenje. Ukupan iznos odobrenih sredstava za sufinansiranje iznosi 2.538.000 dinara sa pdv-om.
dsc_5742

– Napokon, nakon dugog niza godina, projekat radne zone kod Barande ulazi u suštinsku realizaciju, što podrazumeva izradu projektno – tehničke dokumentacije kao primarni osnov za sve ostalo, kao i budućih apliciranja na konkursima za izgradnju radne zone i tu prvenstveno mislim na kanalizaciju, infrastrukturne projekte puta, elektrifikacije i energenata koji će biti osnova za pokretanje fabrika novoj radnoj zoni, izjavio je povodom potpisivanja ugovora dr Zoran Tasić.

Predsednik opštine je najavio i uporedne radove na izgradnji infrastrukture kojom će se povezati radna zona sa Opovom i Barandom, a ti radovi se odnose na uređenje kolovoza i izgradnju pešačke i biciklističke staze.

– Uradićemo sve što je neophodno kako bi pokazali potencijalnim investitorima kvalitetne uslove i radnu zonu po ugledu na velike gradove u Srbiji, poručio je predsednik opštine.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije