Saopštenje Srpske napredne stranke Opovo: LICEMERNE LEKCIJE IZ ETIKE!

09/11/2016

LICEMERNE LEKCIJE IZ ETIKE!
Opovo, 09. novembar 2016;
Toliko političke nedoslednosti, nekorektnosti i licemernosti mi do sada nismo videli. Mislili smo da ste na ovim izborima shvatili poruku koju su vam građani uputili, očigledno da niste. Nismo želeli da odgovaramo na ovako besmislena saopštenja, ali građani imaju pravo da znaju istinu o političkom moralu gospode koja pišu ovakva saopštenja.

Ko to drži političke lekcije iz moralnosti, novoj energiji, doslednosti i dostojanstvu? Citiramo: „Bavljenje politikom i nije više prepoznavanje novih energija i ideja, nego puki interes, materijalni, sadržan u angažovanju na funkcijama za koje pomenuti, ne da nisu dorasli, nego i nemaju dovoljnu kvalifikaciju.”

Šta ste vi radili 12 godina? Da li je puki interes voziti službeni auto 12 godina ili je za to potrebna posebna kvalifikacija? Da li je 699.000,00 koje ste uzeli kao pravo na godišnji odmor za 2015. i 2016. godinu, kao i pravo na tri, odnosno šest plata, puki interes ili angažovanje na funkcijama? Objasnite narodu zašto ste raskinuli Ugovor o zakupu sa Ribnjakom pre isteka zakupa na 10 godina, pa im ponovo dali po pravu prečeg zakupa na 40 godina? Da li su to vlasinici prepoznali novu energiju u vašem lideru, ili su prepoznali vaše kvalifikacije za rukovodioca? Da naravno, pa vaš lider je tamo sada veliki direktor, koji u stvari nije direktor, već je zaposlen u porodičnoj firmi vlasnika “Ribnjaka” kako bi sebe obezbedio, misleći da smo mi naprednjaci glupi i da ništa ne razumemo.

Vi ste gospodo samo u projekat “navodnog prečistača otpadnih voda u Opovu”, naravno bez postrojenja – (gomila betona u zemlji kod malog groblja) potrošili preko 50 miliona dinara. Za tih 50.000.000,00 mogli smo da asfaltiramo sve ulice u opštini Opovo, da sredimo škole, Dom zdravlja, zdravstvene ambulante po naseljenim mestima, da saniramo objekte socijalno ugroženim građanima, itd. Gospodo, opština Opovo nije samo naseljeno mesto Opovo, građani naše opštine žive i u Barandi, Sakulama i Sefkerinu. To je vaša politika racionalizacije i ravnomernog razvoja svih naselja.

Citiramo: „Sigurni smo da će oni odbornici koji ostanu dosledni sebi, u budućem periodu biti stožer građanskog bloka koji će baštiniti i neke druge vrednosti osim golog interesa.”

Ko je ovo napisao, “svaka mu čast”. Pa vi ste kao grupa građana sve ovo vreme radili za goli interes jednog čoveka. Onog momenta kada su pojedini članovi vaše grupacije izašli iz amnezije zvana “MS” i počeli da misle svojom glavom a ne njegovom, tada je nastao problem i glupost koju nazivate “promovisanje svojih ideja”. Kakve su to ideje, pa kod vas niko nije smeo da misli svojom glavom. Kada je neko trebao nešto da kaže, uvek je išao u opštinu kod “velikog bosa” na rukoljub i “svoje mišljenje”. Stvarno nam je dosta vašeg licemerstva i lažnog političkog morala iza koga se krijete više od 12 godina. Sagledavajući sve činjenice koje su vrlo dokazive, vaš lider “veliki štediša i moralista”, uvek je na vama, nama i građanima opštine štedeo, samo nije na sebi.

A poruka mladima koji se pominju u saopštenju: “Ponosni smo što ste deo naše porodice i velika nam je čast što ste svoju energiju poverili Srpskoj naprednoj stranci, samo sa jednim ciljem da zajedno menjamo opštinu i pokažemo da ona može biti drugačija.”

 

Srpska napredna stranka Opovo

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije