Saopštenje OO SNSa Opovo: VELIČANSTVEN MITING NAPREDNJAKA U NOVOM SADU

22/02/2014

VELIČANSTVEN MITING NAPREDNJAKA U NOVOM SADU
aleksandar-vucic 1Novi Sad 21.02.2014.
Opštinski odbor naprednjaka u Opovu, organizovano je prisustvovao predizbornom mitingu  u Novom Sadu. Preko 60 aktivista i simpatizera Srpske napredne stranke iz opštine Opovo imali su priliku da na jednom veličanstvenom skupu čuju poruke stranačkih funkcionera, koalicionih partnera i budućeg Premijera Vlade Republike Srbije Aleksandra Vučića.

“Vaša podrška ključ je bilo kakvog uspeha i nade. 16. marta odlučuje se o budućnosti Srbije. Izborna kampanja nikada nije bila kraća, a izborni rezultat nikada važniji. Nećemo imati vlast i nećemo moći da sprovedemo reforme, ako ne dobijemo 50 odsto glasova”, rekao je Vučić.

DSCF9315“Naš cilj na izborima mora da bude većina glasova građana Srbije”, rekao je Vučić na skupu koji su funkcioneri stranke i zvanice, za razliku od pristalica, odslušali na nogama, a tako će, rekao je Vučić, biti i ubuduće.

On je upozorio da taj cilj nije lako dostižan:

“Udružiće se i šuto i rogato da bi pokušalo da stvari vrati unazad. Svakoga dana im nešto smeta. Mi hapsimo lopove, a ne poštene ljude, i baš me briga koja im je partijska knjižica.

Lopovi i kriminalci neće upravljati Srbijom i soliti nam pamet kako se Srbija leči”, poručio je Vučić.

“Moja poruka za sve njih danas, za sve koji su govorili da nije kriv onaj ko je uzeo tri miliona evra, ko je dilovao, koji su opljačkali naše banke za milijardu evra, da ih obavestim da ih se nisam nimalo uplašio, niti ih se Srbija imalo uplašila”, rekao je Vučić, uveren da će ih “Srbija pobediti sve zajedno, koliko god da ih ima”.

“I ovde u Vojvodini želim onima koji svakoga dana nešto govore loše o nama da poručim – protivnici, pogledajte samo volju građana u Vojvodini 16. marta, pa recite da li vas je barem malo sramota za sve što ste radili prethodnih meseci”, rekao je lider naprednjaka.

Borba protiv korupcije nije samo moralno pitanje, poručio je, jer “tek kada te tajkune i političare i njihove sluge sklonimo sa grbače, naša ekonomija će imati šanse da napreduje i naši radnici da rade, a poljoprivrednici da budu na svojim njivama”.

On je pozvao investitore da dođu u Srbiju i najavio da će u naredne dve godine dobiti podsticaje za ulaganja.

“Samo naredne dve godine. Zato treba da požure u Srbiju, jer hoćemo da sklonimo mlade sa ulica, da ih zaposlimo, ali i stručne ljude koji su dobili otkaze, a koji imaju 50 godina i niko im ne nudi posao danas”, rekao je Vučić.

DSCF9334 Navodeći da ne može više da održi miting ili skup a da ga na svakom mestu ne dočekaju nezadovoljni radnici, jer im je neko oduzeo sve što su imali ili im nije plaćao po 15 godina, Vučić je poručio da će se boriti za svakog takvog radnika, da će ih primiti, jer, kako je kazao, naš posao je da rešavamo probleme građana, a funkcionerima svoje stranke poručio:

 

“Borite se za građane i primajte ljude.

Gledajte ih u oči i lice, nismo ništa ukrali, za razliku od njih”.

 

ALEKSANDAR VUČIĆ – Budućnost u koju veruejmo

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije