Pomoć za porodicu Barbu – Stanojević: USKORO KONTEJNER ZA STANOVANJE I KUPATILO

04/11/2016

USKORO KONTEJNER ZA STANOVANJE I KUPATILO
Sefkerin, 04. novembar 2016;
O teškoj situaciji porodice Barbu – Stanojević iz Sefkerina pisali smo polovinom septembra kada ih je posetio predsednik opštine dr Zoran Tasić. Ova porodica sa sedmoro dece živi u potpuno neuslovnom objektu bez uvedene struje i vode. Tom prilikom predsednik opštine je naložio svojim saradnicima da naprave analizu stanja i potrebnih interevncija.
dsc_5015
dsc_5021

Predsednik opštine je danas zajedno sa direktorom JP „Mladost“ Draganom Živkovićem ponovo posetio porodicu Barbu – Stanojević kako bi ih obavestio o odlukama koje će se sprovesti u cilju poboljšanja njihovih životnih uslova.
dsc_5017

Pored paketa sa hranom, brašna i slatkiša za decu, koje su Tasić i Živković uručili, njima je danas od strane komunalnog preduzeća dopremljena i prikolica ogreva. Struju i vodu preko komšijskih kuća u narednom zimskom periodu finansiraće lokalna samouprava, sponzorstvom će biti dopremljen i jedan šporet, a što se tiče neuslovnog objekta u kojem žive, njegova sanacija je nefunkcionalna, tako da će porodici Barbu – Stanojević biti dopremljen jedan veći kontejner za stanovanje sa kupatilom, najavio je predsednik opštine dr Zoran Tasić.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije