Sanacija ulica u Sakulama: DEPONOVAN GREBANI ASFALT U VINOGRADARSKU ULICU

04/11/2016

DEPONOVAN GREBANI ASFALT U VINOGRADARSKU ULICU
Sakule, 04. novembar 2016;
Na očišćenom platou Vinogradarske ulice u Sakulama danas je deponovano 300m³ grebanog asfalta i tom prilikom direktor JP „Mladost“ Opovo Dragan Živković obišao je deponiju gde se grebani asfalt lageruje.
Nakon čišćenja deponije smeća, sečenja i uklanjanja divlje vegetacije i ravnanja zemljane podloge, u narednoj fazi kada se bude definisala trasa sledi potkresivanje grana koje ometaju saobraćaj i saniranje ulice postavljanjem grebanog asfalta, da bi na kraju po predviđenom planu bila montirana i ulična rasveta.
dsc_5039

Kao i mnoge druge, i ova akcija se sprovodi na osnovu neposrednog kontakta i razgovora predstavnika lokalne samouprave sa građanima, koji definitivno imaju problem u saobraćanju kroz ovu ulicu. Sanacijom ove ulice ona će konačno biti dovedena u funkciju, a radovi su zbog vremenskih uslova predviđeni sa početkom prolećne građevinske sezone.
dsc_5037

– Planiramo sanaciju svih ulica sa zemljanom podlogom na teritoriji naše opštine tako da je u toku nabavka još 1300m³ grebanog asfalta, koji ćemo lagerovati do kraja ove godine. Naša procena je da će to biti dovoljna količina da saniramo sve ulice sa zemljanim podlogama, izjavio je direktor JP „Mladost“ Opovo Dragan Živković.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije