Autobuska stajališta u Sefkerinu: ČETIRI NOVE KONSTRUKCIJE NA AUTOBUSKIM STANICAMA

03/11/2016

ČETIRI NOVE KONSTRUKCIJE NA AUTOBUSKIM STANICAMA
Sefkerin, 03. novembar 2016;
U toku je montiranje kompletne konstrukcije za četiri nova stajališta na autobuskim uličnim stanicama u Sefkerinu. Juče su montirane dve konstrukcije na izlazu ka Opovu, dok će sutra biti postavljene još dve, u centru Sefkerina i na izlazu ka Glogonju.
dsc_5012

Ovaj mini projekat pokrenut je na inicijativu grupe opštinskih odbornika Srpske napredne stranke iz Sefkerina čiji je idejni tvorac odbornica Kristina Krunić. Projekat je realizovan preko Mesne zajednice Sefkerin uz logističku podršku JP „Mladost“ Opovo i finansijsku pomoć Opštine Opovo.

Prilikom obilaska terena predsednik opštine dr Zoran Tasić je izjavio da Opština Opovo još jednom pokazuje da se i sa malo sredstava ali sa dobrim i korisnim idejama mogu neke elementrne potrebe građana Sefkerina efikasno i brzo rešiti.
dsc_5014

– Ljudi koji se bave politikom i rukovođenjem moraju da shvate da su tu da bi pomagali i bili servis građanima, rešavali njihove probleme, a ne da bi uživali u političkim i institucionalnim funkcijama. Ko ovo u aktuelnoj optinskoj administraciji do sada nije shvatio, može slobodno da ide i potraži neki drugi posao, poručio je predsednik opštine.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije