Konsultativni sastanak: ZAUSTAVITI RAST DUGOVANJA APOTEKARSKIH USTANOVA

03/11/2016

ZAUSTAVITI RAST DUGOVANJA APOTEKARSKIH USTANOVA
Beograd, 03. Novembar 2016;
U Palati Srbija je u organizaciji Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave uz podršku Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj (NALED), saradnji Ministarstva zdravlja i Ministarstva finansija organizovan konsultativni sastanak s predstavnicima apoteka, domova zdravlja i lokalnih samouprava.
1

Tema konsultativnog sastanka je osmišljavanje rešenja za zaustavljanje rasta dugovanja apotekarskih ustanova u državnom vlasništvu, kao i prevazilaženje treutnog stanja gde su dugovi prema dobavljačima dostigli cifru od 11 milijardi dinara na državnom nivou. Izvesno je da država neće preuzeti ovu obavezu na sebe  i da ovo neće postati javni dug, već će se u saradnji sa lokalnim samoupravama do kraja godine razraditi model kako će se ovo zatečeno stanje prevazići.
6

Na sastanku su ispred opštine Opovo prisustvovali zamenik predsednika opštine Miloš Markov i direktorka Doma zdravlja Opovo dr Sofija Popović.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije