Fudbal – Druga južnobanatska liga zapad – grupa sever: VRANE PO PLANU, OMLADINAC I TEMPO PORAŽENI

31/10/2016

u SPORT

VRANE PO PLANU, OMLADINAC I TEMPO PORAŽENI
Opovo / Baranda, 30. oktobar 2016;
RADNIČKI (Baranda) – UNIREA (Uzdin) 3:0 (2:0); Sigurna igra Radničkog, gde su tokom celog meča kontrolisali utakmicu i bez većih problema ostvarili sedmu pobedu u sezoni. Otpor Uzdinaca Baranđani su slomili sredinom prvog poluvremena, prvo pogotkom Milovanova na asistenciju Dobrića, a onda je i Dobrić, koji je zbog povrede igrao pod injekcijom, nakon neuspele ofsajd zamke lobovao protivničkog golmana. U finišu utakmicu mrežu Uzdinaca zatresao je i Cukić. Sa ovom pobedom, Vrane su zauzele drugu poziciju u jesenjem delu prvenstva, i ima dobru startnu poziciju za prolećni deo i plasman u plejof.
dsc_4910

– Veoma sam zadovoljan dosadašnjim učinkom, jer kada se prisetimo neizvesne situacije od letos, možemo reći da smo klub konsolidovali, stigli do polufinala kupa, polusezonu odigrali odlično, tako da proleće očekujemo sa optimizmom, izjavio je nakon utakmice trener Radničkog Nikola Šojić.

Radnički: Lazović, Lazin, Radojev (Jocić 72’), Carević, Jovanović, Kotlajić, Šušnjar (Jovičin 58’), Stojanović (Marković 46’), Milovanov, Dobrić, Cukić.
dsc_4904

OMLADINAC (Opovo) – SPARTAK (Debeljača) 0:2 (0:0); zaslužena pobeda gostiju iz Debeljača i novog jesenjeg prvaka Druge JBPL zapad – grupa sever. Kao i protiv radničkog, Opovčani su se opredelili za defanzivu čekajući svoju šansu iz kontra napada. I zaista, imali su domaći u prvom poluvremenu svoje prilike ali neiskustvo i mladost opovačkih fudbalera učinilo je svoje.

Već na početku drugog poluvremena (51’) penal za goste ali Šiđanin čita šut i maestralnom intervencijom brani udarac sa bele tačke. Međutim, 15 minuta kasnije, nakon kiksa u šesnaestercu štoperskog tandema Čačija – Popović, lopta dolazi do neometanog Abramovića, koji zabija loptu pod prečku za vođstvo Spartaka.

Zaigrali su domaći nakon toga nešto otvorenije, a šansa im se ukazala nakon isključenja Spartakovog golmana Vasića, koji je faulirao Dimitrova van 16 metara. Najbolju šansu Omladinac je imao preko Mitića, koji je udarcem glavom promašio zicer sa nekoliko metara. U finišu utakmice, još jedna filigranska akcija fudbalera iz Debeljače kada je nakon nekoliko pasova na prvu loptu Petković povisio na 2:0. Do kraja meča rezultat se nije menjao, ali je pozitivno što su fudbaleri Omladinca i nakon drugog primljenog pogotka nastavili da se bore i atakuju na gol Spartaka.

Omladinac: Šiđanin, Savić (Vilček 80’), Vodeničar (Arsenović 70’), Rošulj, Popović, Čačija (Dimitrov 71’), Mitić, Vukelić, Grčak, Rankov, Jovanović.
dsc_4907

MLADOST (Vojlovica) – TEMPO (Sefkerin) 5:2; čak sedam golova u Vojlovici ali nažalost pet u mreži Sefkerinaca. Pogotke za Tempo postigli su Uroš Mladenović i Nemanja Paunović.

REZULTATI 9. kola: radnički – Unira 3:0; Polet – Pobeda 1:0; Omladinac – Spartak 0:2; Mladost – Tempo 5:2; Glogonj – slobodan.

TABELA: 1) Spartak (22); 2) Radnički (21) 3) Mladost (15); 4) Glogonj (13); 5) Unirea (12); 6) Omladinac (7); 7) Polet (7); 8) Tempo (5); 9) Pobeda (1).

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Okružno školsko prvenstvo u atletici OPOVO, 28. april 2024 – U Vršcu je 23. aprila održano Okružno školsko prvenstvo u atletici. Vremenski uslovi nisu išli u prilog učenicima, duvao je jak vetar, a kasnije je počela i kiša da pada. Učešće je uzelo 35 škola iz...

Fudbal: Radnički sa novim trenerom upisao pobedu

Fudbal: Radnički sa novim trenerom upisao pobedu

Radnički sa novim trenerom upisao pobedu BARANDA, 28. april 2024 – Pod vođstvom novog trenera Mirka Lutovca, Baranđani su zabeležili pobedu u susretu sa najslabijom ekipom Prve južnobanatske lige. RADNIČKI (Baranda) – BUDUĆNOST (Alibunar) 4:1 (2:0); Očekivano...

Fudbal: Opovčani ostvarili petu pobedu u nizu

Fudbal: Opovčani ostvarili petu pobedu u nizu

Fudbal: Opovčani ostvarili petu pobedu u nizu OPOVO, 28. april 2024 – Opovački fudbaleri se sa gostovanja u Samošu vraćaju sa tri nova boda i to im je peta pobeda u nizu. U prolećnom delu prvenstva, Opovčani su ostvarili maksimalan učinak – pet utakmica, pet pobeda....

najnovije

najčitanije