Srpska napredna stranka: OPOVAČKI NAPREDNJACI PROSLAVILI STRANAČKU SLAVU

27/10/2016

OPOVAČKI NAPREDNJACI PROSLAVILI STRANAČKU SLAVU
Opovo, 27. oktobar 2016;
Opštinski odbor Srpske napredne stranke Opovo danas je organizovao proslavu stranačke slave Sv. Petke. Pored stranačkih funkcionera i članova, na današnjoj proslavi bili su prisutni opštinski funkcioneri, direktori javnih preduzeća i ustanova zajedno sa svojim saradnicima, predstavnici političkih partija iz Socijalističke partije Srbije i Partije ujedinjenih penzionera Srbije, kao i predstavnici iz privrednog sektora opštine.
dsc_4747

Domaćin ovogodišnje proslave bio je predsednik opštine i predsednik Opštinskog odbora SNS Opovo dr Zoran Tasić, koji je članovima stranke čestitao praznik, a svim gostima poželeo dobrodošlicu. U kratkom obraćanju pristnima predsednik opštine je izrazio zadovoljstvo dosadašnjom dinamikom i kvalitetom  realizacije projekata i aktivnosti što je rezultiralo da Srpska napredna stranka ima sve veću podršku u našoj opštini.
dsc_4748

Nakon rezanja slavskog kolača, domaćin slave je iz činije u kojoj se nalazilo osam jabuka, simbolizirajući osam godina od osnivanja stranke, izvadio jabuku i ponudio je narednom domaćinu slave. Jabuku je uzeo pomoćnik predsednika opštine Nebojša Kovačević, koji se na ovaj način obavezao da organizuje i bude domaćin slave 2017. godine.
dsc_4751

Po završetku rezanja kolača i uručenja jabuke, prisutni su se premestili u prostorije Aktiva žena Opovo gde je organizovan koktel i zakuska koju su pripremile članice Aktiva.
dsc_4754 dsc_4763

.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije