Opštinska uprava Opovo: IZABRANI IZVOĐAČI RADOVA ZA NOVE PROJEKTE

27/10/2016

IZABRANI IZVOĐAČI RADOVA ZA NOVE PROJEKTE
Opovo, 27. oktobar 2016;
Nakon sprovođenja procedure javnih nabavki i analize pristiglih ponuda na osnovu predloga Opštinske komisije za javne nabavke, izabrani su izvođači radova za nove projekte na teritoriji Opštine Opovo.

Izvođenje radova na instalaciji centralnog grejanja na objektu Doma kulture Opovo u okviru projekta „Rekonstrukcije objekta Doma kulture Opovo“ pripalo je firmi Drago Produkt doo Opovo. Ugovorena vrednost radova je 2.387.050 dinara bez pdv-a, a rok za izvođenje radova je 10 radnih dana. Početak radova očekuje se početkom novembra.

Projekat „Izrade projektno – tehničke dokumentacije za infrastrukturno opremanje radne zone u Barandi“ koja podrazumeva izradu idejnog rešenja projekta za građevinsku dozvolu i projekta za izvođenje, izvršiće Road Design doo Beograd. Projektom su obuhvaćene fekalna i atmosferska kanalizacija, saobraćajnice, vodovodno – hidranska mreža, javna rasveta i odgovarajuća elektroenergetska mreža. Ugovorena vrednost projekta je 2.250.000 dinara bez pdv-a i vršiće se u tri faze. Sredstva za izradu projektno – tehničke dokumentacije obezbeđena preko konkursa Ministarstva privrede, dok je učešće Opštine Opovo 10%. Rok za izradu projekta je 60 dana.

Izgradnju sportskog terena za rukomet i mali fudbal u Sakulama radiće firma Ras Inženjering niskogradnja doo Zemun. Vrednost radova je 2.492.980 dinara bez pdv-a, a rok za završetak radova je 10 radnih dana. Realizacija projekta podrazumeva pripremne i zemljane radove, izrada kolovozne konstrukcije (asfalt) i radove na obeležavanju terena. Početak radova očekuje se već sutra.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije