Sportski vikend: ČETVRTFINALE TURNIRA U OPOVU, FUDBAL U SAKULAMA I SEFKERINU

21/10/2016

u SPORT

ČETVRTFINALE TURNIRA U OPOVU, FUDBAL U SAKULAMA I SEFKERINU
Opovo, 21. oktobar 2016;
MALI FUDBAL: U subotu nas očekuju četvrtfinalne utakmice 17. Memorijalnog turnira „Aleksandar Aca Radović. Osam najuspešnijih ekipa u dosadašnjem delu takmičenju bore se za polufinale i jednu od četiri nagrada.
FUDBAL: U Sakulama nas ovog vikenda očekuje još jedan južnobanatski derbi. Prethodne sezone Borac i Vršac su se borili za goli opstanak u ligi, dok u ovogodišnjem prvenstvu obe ekipe imaju odličan start i pozicije. Sakuljani su četvrti sa pet pobeda, četiri remija i jednim porazom, dok su Vrščani šesti sa pet pobeda i pet poraza. Fudbaleri Borca imaju blagu prednost zbog domaćeg terena, međutim pobednika mogu odlučiti i mnogi drugi faktori.
U Sefkerinu još jedan opštinski derbi. Tempo dočekuje Omladinac. Ove sezone obe ekipe su u donjem delu tabele ali znajući za njihovo veliko rivalstvo možemo očekivati, ako ne mnogo kvalitetnu, onda bar izuzetno borbenu utakmicu.
Radnički je sigutno malo uzdrman neplaniranim porazom u prošlom kolu na svom terenu od direktnog konkurenta za prvu poziciju, ali, kako gostuju u samošu protiv potpunog autsajdera, realno je očekivati pobedu i vraćanje psihološke sigurnosti. Ovaj meč je i prilika da se pojedini, za sada, uspavani strelci Vrana konačno probude i golgeterski razmrdaju.
ATLETIKA: U subotu se održava treći po redu ovogodišnji RTS kros, a domaćin je Požarevac. Na takmičenju učestvuju atletičari opovačkog Spartaka, a kako smo već navikli očekujemo sigurne medalje Tamare Radin i Borisa Mojse.
KOŠARKA: Seniori Opova 99 gostuju u Golubincima gde će odigrati meč sa trećeplasiranom ekipom Jadrana. Domaći košarkaši su favoriti, međutim, ako Opovčani odigraju sve četiri četvrtine bez većih padova u igri, možemo se nadati pozitivnom rezultatu.
U okviru kvalifikacija za kvalitne KSV lige u kategorijama pionira i kadeta, pioniri Opova gostuju u Kovinu, a kadeti u Starčevu.

SUBOTA, 22. oktobar 2016:
Atletika – RTS kros Požarevac
AK Spartak Opovo

Memorijalni turnir „Aleksandar Aca Radović“ / četvrtfinale
Opovo, 18:40h; Električarska radnja Goran i Daniel – Treće poluvreme;
Opovo; 19:20h; Samo vas gledamo – Nezavisni sindikat Info PKB;
Opovo, 20:00h; Radnički – Ludi letnji ples
Opovo, 20:40h; GSP – Insajder

Košarka / Druga regionalna liga Sever – Jug / 4. kolo:
Golubinci, 21:00h; Jadran – Opovo 99

Košarka / U17 KSV PA / 3. kolo:
Starčevo; Borac – Opovo 99

Košarka / U15 KSV PA – grupa A / 4. kolo:
Kovin; Radnički – Opovo 99

NEDELJA, 23. oktobar 2016:
Fudbal / Srpska liga Vojvodina / 11. kolo:
Sakule, 14:00h; Borac – Vršac

Fudbal / Druga južnobanatska liga zapad – grupa sever / 8. kolo:
Sefkerin, 15:00h; Tempo – Omladinac (Opovo)
Samoš, 15:00h; Pobeda – Radnički (Baranda)

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda SEFKERIN, 29. mart 2024 – Sefkerinac Ozren Jovičin nastupio je za fudbalsku reprezentaciju Beograda koja je odigrala utakmicu sa Slovenijom u okviru amaterskih reprezentacija. Utakmica je odigrana na terenu...

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

SEFKERIN, 25. mart 2024 – Dvorana "Arena" u gradu Mošonmađorovaru u Mađarskoj bila je domaćin Evropskog kupa u sanda fulkontakt borbama 23. i 24. marta, gde su takmičari osam država ukrstili rukavice u konkurenciji po starosnim i težinskim kategorijama. Odličan uspeh...

najnovije

najčitanije