Bezbednost u saobraćaju: OBNAVLJANJE HORIZONTALNE SAOBRAĆAJNE SIGNALIZACIJE

20/10/2016

OBNAVLJANJE HORIZONTALNE SAOBRAĆAJNE SIGNALIZACIJE
Opovo, 20. oktobar 2016;
Uoči zimskog perioda i aktuelnih jesenjih vremenskih uslova u vidu magle i kiše, lokalna samouprava je sprovela projekat obnavljanja horizontalne saobraćajne signalizacije kako bi se unapredila bezbednost prilikom smanjene vidljivosti u saobraćaju.
Tokom prve polovine oktobra obnovljena je i urađena horizontalna saobraćajna signalizacija na lokalnim putevima koji su u ingerenciji Opštine Opovo: lokalni put od Japanskog cveta do semafora u Opovu, zona kružnog toka u Opovu, pešački prelazi i parking prostori u užem centru Opova i zona škole, lokalni put od Barande do idvorske raskrsnice i lokalni put od ulice Tina Ujevića u sefkerinu do zrenjaninske magistrale.

02
-Kompletan projekat iznosi oko 400.000 dinara i ovi radovi su finansirani sa pozicije bezbednost saobraćaja koja je predviđena opštinskim budžetom. U narednom periodu planiramo obnavljanje i postavljanje vertikalne signalizacije, odrađeno je kartiranje kompletnog puta od Sefkerina do zrenjaninske magistrale, a sada smo fazi nabavke saobraćajnih znakova, izjavio je povodom realizacije ovog projekta predsednik opštine dr Zoran Tasić.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije