Muke opovačkih vatrogasaca: NESAVESNI VOZAČI BLOKIRAJU IZLAZ VATROGASNOM VOZILU

20/10/2016

NESAVESNI VOZAČI BLOKIRAJU IZLAZ VATROGASNOM VOZILU
Opovo, 20. oktobar 2016;
Vatrogasna jedinica koja svoje radne prostorije i garaže ima u objektu zgrade gde se nalazi i prekršajni sud, pored Policijske stanice Opovo, već neko vreme ima probleme sa nesavesnim vozačima koji svoja vozila parkiraju ispred ulaza u dvorište pomenutog objekta.
Kako saznajemo, pojedini građani koji poslom dolaze u Policijsku stanicu, sud ili susedni mini market, i pored znaka zabrane parkiranja postavljenog na kapiji dvorišta, parkiraju svoja vozila na ulaz i tako otežavaju izlazak vatrogasnom vozilu na intervenciju i povratak u garažu.
Kako kažu u vatrogasnoj jedinici, pored parkiranja na ulazu, problem predstavljaju i žardinjere postavljene radi blokade saobraćaja u pešačkoj zoni i drvena bandera koja nije u funkciji, zbog čega je otežano manevrisanje vatrogasnim vozilom, koje u garažu mora ući rikvercom.
U svakom slučaju, mole se građani da ubuduće ne parkiraju svoja vozila na mestu gde je to saobraćajnom signalizacijom označeno kao zabranjeno jer će u protivnom biti strogo sankcionisani.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Tokom prošle godine izdato je 61.172 potvrde o pravu korišćenja zdravstvene zaštite u zemljama sa kojima Srbija ima ugovore. Izvor/Politika Stiže polako letnja sezona i pripreme za odmor. Bez obzira na to da li će putovati u sopstvenoj organizaciji ili preko...

najnovije

najčitanije