Redovna kontrola radova: PREDSEDNIK OPŠTINE U OBILASKU SAKULA

13/10/2016

PREDSEDNIK OPŠTINE U OBILASKU SAKULA
Sakule, 13. oktobar 2016;
Predsednik opštine dr Zoran Tasić i njegov pomoćnik Nebojša Kovačević danas su zajedno sa predsednikom Saveta mesne zajednice u Sakulama obišli više lokaliteta na kojima se sprovedeni ili se sprovode manji lokalni projekti.
dsc_4309

U centru naselja preko puta parka montirano je novo autobusko stajalište sa klupon i nadstrešnicom, dok je plato ispred autobuskog stajališta prema Idvoru betoniran, a kako saznajemo narednih dana biće i okrečeno.
dsc_4315

Predsednik opštine je obišao i osnovnu školu gde je pre neki dan betoniran prostor ispred ulaza u objekat i postavljeni nosači za bicikle. Takođe, Tasić je obišao učionicu gde je ugrađena klima kako bi se uverio da li sve funkcioniše nakon ugradnje. Posebnu pažnju Tasić i Kovačević posvetili su problemu česmi i vodovodnih cevi u hodniku prizemlja objekta škole, gde se stvara vlaga koja izaziva smetnje na elektroinstalacijama. Nakon sagledavanja problema predsednik opštine je mišljenja da se ovaj deo potpuno rekonstruiše tako da će se radovi sprovesti u periodu raspusta.
dsc_4323

Na kraju posete Sakulama Tasić je sa svojim saradnicima obišao loakcije gde je izvršeno i gde se još uvek sprovodi uređenje javnih i zelenih površina na ulicama i raskrsnicama.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije