Klima za sakulsku školu: REŠENO GREJANJE ZA HLADNU UČIONICU

11/10/2016

REŠENO GREJANJE ZA HLADNU UČIONICU
Sakule, 11. oktobar 2016;
U jednoj od učionica sakulske osnovne škole, iz koje su zbog nemogućnosti grejanja sa početkom hladnih dana učenici bili premešteni, danas je problem rešen.
Na osnovu zahteva i primedbe roditelja, a posredstvom opštinskog većnika iz Sakula Jovana Marinkova, predsednik opštine je odredio svog pomoćnika Nebojšu Kovačevića, koji je zajedno sa pomoćnicom direktora matične škole Marinom Rančić obišao objekat kako bi detektovali problem, kao i sve druge probleme koje ima objekat sakulske škole.
44323

Lokalna samouprava je finansirala nabavku i ugradnju klime za učionicu bez grejanja, koja je sada u funkciji. S druge strane postoji problem u vezi pojedinih česmi i lavaboa u školskim prostorijama zbog čega se na tim mestima javlja pojačana vlaga i izaziva smetnje na elektromreži, tako da će u narednom periodu biti organizovana sanacija zajedničkom akcijom lokalne samouprave, škole i Saveta roditelja. Opština Opovo će obezbediti sredstva od 50.000 dinara, dok će roditelji dece – volonteri sprovesti potrebne radove.

– U ovakvim situacijama uvek je poželjna pravovremena konekcija škole i roditelja sa lokalnom samoupravom. Tačnim detektovanjem i analizom problema mi možemo odmah reagovati u saniranju, a kada su u pitanju škole i deca, zaista ne postoje razlozi da ne pomognemo i uvek ćemo pomagati, izjavio je predsednik opštine dr Zoran Tasić.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije