Sportski dan Soko Bor 2016: SEFKERINSKI SOKO U BORU

03/10/2016

u SPORT

SEFKERINSKI SOKO U BORU
Bor, 01. oktobar 2016;
Dan kada je važno takmičiti se, učestvovati i družiti se. Dan kada se pažnja obraća vrednostima i značaju fizičkih aktivnosti. Uz podršku lokalne samouprave, Ministarstva omladine i sporta i u programu Saveza Soko Srbije, Sokolsko društvo Bor organizovalo je u sportskom centru prigodna takmičenja u malom fudbalu, stonom tenisu, pikadu, šahu, ali i u atletici, u kojoj je trčao zavidan broj osnovaca. Zajedno sa njima, u prepodnevnom takmičenju u više disciplina učestvovali su i članovi borskog društva, kao i njihovi gosti, među kojima su bili najbrojniji iz sportsko rekreativnog kluba „SOKO“ iz Sefkerina.
264

– Imamo višegodišnju saradnju sa Borom. Oni redovno dolaze kod nas već desetak godina. I mi kod njih dolazimo, sada i u sve većem broju, što znači da je i interesovanje samih građana, sportista, takmičara sve veće. A koliko će nam dozvoliti materijalne mogućnosti i uslovi, o tom potom, o tome nećemo ni da razmišljamo, izjavio je Dragan Ristić, predsednik Sportsko rekreativnog kluba „SOKO“ iz Sefkerina.
125

Kao i prethodnih godina, i ove godine Sportsko rekreativni klub „SOKO“ Sefkerin je učestvovao na Sokolskim igrama u Boru – „Sportski dan SOKO Bor 2016“ koji se održao u sportskom centru Bor sa početkom u 11 časova.
061

Sefkerinci su učestvovali u više disciplina kao što su mali fudbal, stoni tenis, pikado, šah i trke na 300 i 400 metara i ostvarili značajne rezultate osvojivši četiri zlatne, tri srebrne i jednu bronzanu medalju. (G.R.)
026

.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

BARANDA, 3. maj 2024 – Tradicionalno, Baranđani igraju šore na Veliki petak uoči Uskrsa. Nekada je to bio derbi između dva baranđanska kraja – Kukute i Šenđuraca, a sada je to prijateljska utakmica nasumično podeljenih ekipa. Tako je bilo i ove godine, tradicija je...

najnovije

najčitanije