Saopštenje OO SPS Opovo: OO SPS OPOVO U NOVOM SADU NA KONVENCIJI KOALICIJE SPS-PUPS-JS

18/02/2014

OO SPS OPOVO U NOVOM SADU NA KONVENCIJI KOALICIJE SPS-PUPS-JS
DSC_1051Opovo, 17. februar 2014;
Pred prepunom velikom salom Sportskog i poslovnog centra „Vojvodina“ u Novom Sadu, koalicija Ivica Dačić, SPS, PUPS, JS počela je  kampanju za parlamentarne izbore koji se održavaju 16. marta ove godine.
Obratio nam se predsednik SPS-a:
„Došao sam ovde ne da bih vas lagao niti molio za glas, već da podržite poitiku da Srbija bude jaka i priznata u svetu. Svi se mi znamo već 20 godina i znamo da je privreda više i bolje radila i posle rata, sankcija i bombardovanja, a posle 5.oktobra 2000. godine skoro milion ljudi je ostao bez posla. Kao što se na vlast dolazi, tako mora i da se ode. To je demokratsko pravo građana da biraju, ali problem je što u petooktobarskim promenama u centru pažnje nije bio čovek, već reforme, same po sebi. Studenti su tada dobili skupe školarine i sve manje šanse da se školuju, roditelji su im ostali bez posla, a penzioneri svedeni na nivo statističke greške. Jesmo za reforme, ali one ne smeju da pojedu ljude!“, rekao je na  izbornoj konvenciji lider Koalicije i predsednik Socijalističke partije Srbije, još uvek premijer Ivica Dačić.

DSC_1063 Hoćemo pobedu u Vojvodini i na pokrajinskim izborima, i na lokalnim i predsedničkim kad za to dođe vreme. Počeli smo politiku koja je dovela dotle da je Srbija cenjena u svetu, ali samo u Srbiji govore protiv nje. Kakva god da je, najlepša je i najbolja zemlja na svetu! Srbija mora da stvara nove i čuva stare prijatelje. Nema vraćanja u prošlost. Na putu smo ka Evropskoj uniji i sprovešćemo reforme koje će nas uvesti u Evropu, ali ne reforme koje će ubiti ovaj narod. Na izborima 16. marta ne glasate o mojoj fotelji, već o sebi i kako će vam biti. Ako pogrešite, to će se teško ispraviti. Ako odlučite da glasate za sebe, glasaćete za nas. Snaga naroda za snagu Srbije“,rekao je na izbornoj konvenciji u Novom Sadu lider socijalista i Koalicije SPS, PUPS, JS Ivica Dačić.

                                                                                      

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije