Šta kažu glumci o Barandi: SA BARANDOM RASTEMO I MI

29/09/2016

SA BARANDOM RASTEMO I MI
Baranda, 28. septembar 2016
Kao i uvek kada su u pitanju filmski projekti Dragana Bjelogrlića prisutni su glumci i saradnici iz čitavog regiona bivše Jugoslavije. Isto je i sa novom serijom Senke nad Balkanom gde će pored domaćih biti i glumci iz Republike Srpske, Hrvatske i Makedonije.
glumci

Većina ovih glumaca dobro se poznaje sa Barandom iz ranijih projekata, a pojedinci su kako kažu rasli sa Barandom.

– Baranda, dobro poznat set, nama divno mesto za rad, za druženje i sve ovde nam evocira lepe uspomene. Ovde se zaista osećamo kao da smo kod kuće, rekao je jedan od glavnih protagonista nove serije Andrija Kuzmanović.
dsc_3453

– Baranda se pokazala kao dobar domaćin već sedam – osam godina, od kada je Dragan preuzeo ulogu reditelja. Mi smo tu s njim od početka, poznajemo ljude, poznajemo komšije, neki klinci su sada odrasli, tako da zajedno sa Barandom rastemo i mi, slikovito je objasnio vezanost za Barandu popularni Vampir iz filma Montevideo, bog te video Nenad Heraković.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Narodni muzej Pančevo: Otvaranje izložbe Ivane Strugarević

Narodni muzej Pančevo: Otvaranje izložbe Ivane Strugarević

Otvaranje izložbe Ivane Strugarević PANČEVO, 7. Maj 2024 U utorak 07. maja od 19 časova, biće otvorena izložba radova umetnice Ivane Strugarević iz Beograda. Ivana Strugarević slikarka i dizajnerka iz Beograda nakon zaršene Škole za dizajn u Beogradu, diplomirala je...

Galerija Jovan Popović: „Preobražaj“ Nine Peleš u Opovu

Galerija Jovan Popović: „Preobražaj“ Nine Peleš u Opovu

„Preobražaj“ Nine Peleš u Opovu https://youtu.be/FIc3BtQCU-o OPOVO, 27. april 2024 – U okviru likovnog programa opovačke Galerije „Jovan Popović“, otvorena je treća ovogodišnja izložba pod nazivom „Preobražaj“ čiji je autor beogradska umetnica Nina Peleš, koja je...

najnovije

najčitanije