Nedelja kulture: U ČETVRTAK SVEČANO OTVARANJE BIOSKOPSKO – POZORIŠNE SALE

27/09/2016

U ČETVRTAK SVEČANO OTVARANJE BIOSKOPSKO – POZORIŠNE SALE
Opovo, 27. septembar 2016;
Povodom manifestacije Nedelja kulture u četvrtak 29. septembra održaće se svečano otvaranje renovirane bioskopsko – pozorišne sale u zgradi nekadašnjeg doma kulture.

Tim povodom na frontalnom zidu objekta oslikana su dva murala poznatog glumca i režisera Dragana Bjelogrlića, po kojem će biti nazvana i pozorišna scena u sali.
dsc_3263

Termin svečanog otvaranja je 16:00 časova. Predviđeno je da to učine predsednik opštine dr Zoran Tasić i Dragan Bjelogrlić, a kao specijalni gosti pojaviće se glumci nove TV serije Senke Balkana koja se snima u filmskom studiju u Barandi. Nakon otvaranja, uslediće kraće obraćanje pristnim predstravnicima medija, nakon čega će glumci fijakerima otići u Barandu. Ulaz u salu je slobodan za sve zainteresovane građane.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije