Sportske igre Opovo 2016: KAD SPORTSKI CENTAR ODZVANJA OD DEČJE GRAJE

24/09/2016

KAD SPORTSKI CENTAR ODZVANJA OD DEČJE GRAJE
Opovo, 24. septembar 2016;
U organizaciji Škole sporta Opovo na terenima sportsko – rekreativnog centra održane su Treće sportske igre Opovo 2016. U zaista prelepoj atmosferi i ispunjenim tribinama, preko 150 takmičara, dece uzrasta od 3 do 14 godina, takmičilo se u atletskim disciplinama, malom fudbalu, između dve vatre i rukometu.
dsc_2919

Škola sporta Opovo okuplja decu sa teritorije opštine Opovo u cilju pravilnog fizičkog sazrevanja i sportskog napretka. Od 2014. godine organizuju manifestaciju Sportske igre gde pored članova Škole sporta učestvuju i drugi opštinski klubovi koji rade sa decom mlađeg uzrasta.

U disciplinama mali fudbal i između dve vatre učestvovalo je po 8 ekipa u dve starosne kategorije (mlađi i stariji), takmičenje u rukometu imalo je četiri ekipe, dok su atletska takmičenja bila pojedinačna i podeljena u kategorijama po godištima.
dsc_2938

Pobednici su nagrađeni zlatnim, srebrnim i bronzanim medaljama, kao i diplomama, koje je uručivao predsednik opštine dr Zoran Tasić, a za sve učesnike bilo je obezbeđeno osveženje i užina.

Ispred organizatora manifestacije, koordinator Škole sporta Opovo Bojan Vasiljev izjavio je za naš portal da su ovo do sada najmosovnije igre i da je veoma zadovoljan kako su se takmičenja odvijala.
dsc_2937

– Preko 150 takmičara, lep dan i ispunjene tribine, mislim da sve govore o tome kako je protekla manifestacija. Zahvalio bih se lokalnoj samoupravi koja nam je pružila značajnu podršku i Pekari „Tamiš“ na pecivu koje su donirali za decu, rekao je po završetku takmičenja Bojan Vasiljev.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Sportski vikend: U Sakulama se igra derbi prvenstva

Sportski vikend: U Sakulama se igra derbi prvenstva

U Sakulama se igra derbi prvenstva OPOVO, 19. april 2024 – Ovog vikenda, preciznije u nedelju, najveća pažnja biće usmerena na veliki derbi Druge južnobanatske lige – zapad koji se igra u Sakulama između domaćeg Borca i sefkerinskog Tempa. Utakmica koja će...

Atletika: Kup Srbije u bacačkim disciplinama

Atletika: Kup Srbije u bacačkim disciplinama

Kup Srbije u bacačkim disciplinama OPOVO, 18. april 2024 - Dok su se Spartakovi trkači u Crvenki, takmičili na Prvenstvi Vojvodine u krosu, Spartakovi bacači su 14. aprila u Sremskoj Mitrovici učestvovali na Kupu Srbije u bacačkim disciplinama u kategoriji starijih...

najnovije

najčitanije